2020-11-24 07:05:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A szerelemben kellemes meglepetések várnak önre

Napi horoszkóp november 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold délután már átlép a Kos jegyébe. Az egyhangú feladatok untatják, egy kis vidámságra, kalandra vágyik. Sajnos ez a vágya nem biztos, hogy teljesül… Sporttal vezesse le a feszültséget!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygókapcsolatok túlságosan nagyra törő terveket ébresztenek önben, amelyek elérhetetlennek bizonyulnak. Ezért jobban teszi, ha a realitások talaján marad és apró léptekkel halad előre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A szerelemben kellemes meglepetések várnak önre, ha akar, és tud élni az alkalommal. Meggondolatlanul adhat viszont kölcsönt valakinek, amit nehéz lesz majd behajtania. Amikor szembesül a valós helyzettel, elbizonytalanodik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne ragaszkodjon görcsösen egy elképzeléshez, ha jól játszik, hogy nem boldogul vele. Tegye félre, pár nap múlva rájöhet a megoldásra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold délután már a tüzes Kos jegyébe lép, de délelőtt még meglehetősen álmatag lesz a hangulat. Nehezen rázódik bele a munkába, és a konfliktusok is érzékenyebben érintik, mint egyébként. Vegye észre a jót az életében, és a segítő barátokat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Gyermeke mellébeszél, amikor elszámoltatja őt a zsebpénzéről vagy az időbeosztásáról. Figyeljen a válaszaira, ezáltal elkerülheti a nagyobb bajokat. A munkahelyi problémákat is elkerülheti, ha mindent leadandó munkáját többször is átnézi.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Érzelmek és érzékenység uralkodik lelkén a mai napon. Valaki őszintén szereti, de fél ettől a hirtelen jött mély érzéstől. Az illetőnek bizonyítania kell, mielőtt közel engedné magához.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár a szerencse önnel van, számítson rá, hogy ami korábban egyszerűen sikerült, most bonyodalmat rejt magában. Többször is neki kell futnia egy feladatának, vagy mások helyett is kell dolgoznia a mai napon.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold túlzásokra ösztönzi, ami rámenősségében is megmutatkozik. Ezzel éppen az ellenkező hatást válthatja ki, mint amit szeretne. Ne vesse bele magát újabb kapcsolatba, ha a szíve csak egyetlen személyhez húzza!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valaki nem őszinte önhöz, az is lehet, hogy hazugságon kapja egy barátját. Szembesítse a dologgal, hátha ad rá valamilyen értelmes magyarázatot! Szembe kell néznie a realitásokkal a pénzügyeket illetően.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nincs oka rá, mégis nyugtalanabb a szokásosnál. Ne törődjön a borúlátókkal, próbáljon könnyedebb lenni és ne akarjon semmit sem görcsösen, mert azzal most csak kárt tesz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Magánéleti problémák stresszes panaszokat okozhatnak. Lehet, hogy túlságosan zajos a családi élete és egy kis magányra, csendre vágyik. Ne érezzen emiatt lelkiismeret-furdalást. Egy közeljövőben meghozandó üggyel kapcsolatban kemény anyagi döntésre kényszerül.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: